
Restaurant
Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor der kan vælges blandt forret, mellemret, hovedret, ost og/eller dessert. Selskaber kan forudbestille en ønsket menu.
Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres efter aftale.
Kontakt os på tlf. ( +45 ) 9826 1377Dagens menu
Forret:
Krabbesalat serveret med spæde salater, porre i Julienne og sauce verde
Mellemret:
Jordskokkesuppe serveret med rugbrødschips og balsamicoglace
Hovedret:
Helstegt kalveculotte serveret med årstidens grillede grøntsager, bagt tomat og selleripuré. Hertil pommes rissoles og timianglace
Mellemret:
Ostetallerken med europæiske oste
Dessert:
Gateau Marcel serveret med vaniljeparfait, bagt chokolade og flamberet appelsinfilet
Priser
Menu fra 2 til 7 retter fra 298 kr. Se selskabsmenuer til fest ol.


Vinkælderen anbefaler

Sophiendal er en del familien af hoteller indrettet i historiske bygninger landet rundt.
Kontakt:
Telefon: ( +45 ) 86 944 788
E-mail: [email protected]
Adresse: Låsbyvej 82, 8660 Skanderborg