Sophiendal Slotshotel

Restaurant

Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor der kan vælges blandt forret, mellemret, hovedret, ost og/eller dessert. Selskaber kan forudbestille en ønsket menu.

Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres efter aftale.

Kontakt os på tlf. ( +45 ) 9826 1377

Dagens menu

Forret:
Hellefisk serveret med fennikel og hummerbisque

Mellemret:
Hokkaidosuppe serveret med urteolie og rugbrødschips

Hovedret:
Angus kalveculotte serveret med gulerodspuré, grillet portobello og råsyltede ribs. Hertil pommes du jour og glace

Mellemret:
Ostetallerken med europæiske oste

Dessert:
Rompocheret pære serveret med bagt chokolade og vaniljeparfait

Priser
Menu fra 2 til 7 retter fra 298 kr. Se selskabsmenuer til fest ol.

Sophiendal Slotshotel
Sophiendal Slotshotel Vinkælder

Vinkælderen anbefaler

Vinkortet indeholder udvalgte vine fra verdens førende producenter. Tjeneren sammensætter dagligt en vinmenu med vine der passer til aftenens menu. Gæsterne inviteres til at smage på vinkuverten og vælge vinen til maden i god tid for at kunne give den bedste oplevelse. 
 
For at fortsætte vinoplevelsen derhjemme, tilbyder vi også en omfattende liste fra vores vinkælder, hvor du kan vælge vine til at tage med dig og nyde i komforten af dit eget hjem.

Sophiendal er en del familien af hoteller indrettet i historiske bygninger landet rundt.

Kontakt:

Copyright 2024 - Danske Slotshoteller