
Højtider
Kom og oplev de årlige begivenheder på Sophiendal Slotshotel, hvor vi fejrer højtider som Valentinsaften, Påske, Mors- og Fars Dag samt Mortensaften.
Jul og Nytår på Sophiendal Slotshotel er noget helt særligt for os. Slottet pyntes i ugevis med eventyrlig juleudsmykning. Så kom i julestemning og besøg slottet i december. Der serveres juleplatte a 198,- og julekager med kaffe og te for 138,-.

Valentinsophold fra d. 12.02 til d. 15.02.
Dit slotsophold er en unik mulighed for at opleve luksus og charme i en historisk indstilling. Her er, hvad du kan forvente:
- Ankomst: Med kaffe og kager og en flaske mousserende vin med på værelset.
- Velkomst: Udforske aftenens udvalgte vine med en smagsprøve af aftenens vinmenu, eller nyd en velkomstdrink i de historiske omgivelser.
- 3-retters menu:
- Forret: Dampet laks serveret med hvidvinsbisque, basilikumolie og toppet med rejer
- Hovedret: Oksemørbrad serveret med små pommes, rødvinssauce, stegte grønne bønner, bagt løg og stegte champignon
- Dessert: Chokoladefondant serveret med vaniljeparfait, jordbær, små marengshjerter og toppet med skovsyre
- Overnatning: Slap af i vores unikke og komfortable dobbeltværelse, der kombinerer historisk charme med moderne luksus.
- Morgenmad: Start dagen med en lækker morgenmad
Pris: 1348,- pr. person
Påske
Påskeophold (Skærtorsdag): Ankom kl. 15, nyd kaffe, 3-retters slotsmiddag og morgenbuffet. Pris: 1248 kr.
Forlængelsesdag: Bliv en ekstra dag med morgenmad. Pris: 598 kr. pr person.
Påskefrokost (Påske søndag): Nyd sæsonens retter fra kl. 12 til 15. Pris: 198 kr

Jul på slottet

Juleaften
Tilbring en magisk juleaften hos os
- Ankom fra kl. 14 til vores hyggelige værelser.
- Nyd vores frugt- og julebord med clementiner, appelsiner, æbler, nødder, æbleskiver, småkager og juleknas samt mere, ledsaget af kaffe og te.
- Aftenens festligheder starter kl 18, hvor der bydes på bobler.
- Middagen består af en 3-retters juleinspireret menu:
- Foret: Rimmet laks – Estragonmayo, jordskokkechips og syltede løg.
- Hovedret: And og flæskesteg , rødkål – Chips, kartoffel, skysauce, brunede kartofler.
- Dessert: Ris á la Mande serveret med lun kirsebærsauce. Mandelgaven deles ud ved desserten.
- Sang og dans om juletræet: Sæt stemningen i salonerne.
- Kaffe og te: Serveres med småkager og juleknas i salonerne.
Juleophold d. 24 til 25. december Pris fra 1.998 kr. pr. person
1. Juledag
- Morgenbrunch: Nyd vores julebrunch indtil kl. 11.
- Eftermiddagsstemning: Mellem kl. 14 og 16 sættes julestemningen med friskbagte boller, sprøde æbleskiver og fristende juleknas.
- Aftenens højdepunkt: Glæd dig til aftenen, hvor vi serverer en 3-retters menu, komponeret med omhu. Suppen, stegen og desserten vil sætte stemning for julen i hyggelige rammer.
Juleophold d. 24 til 26. december Pris fra 2.998 kr. pr. person

Nytårsaften ophold

Nytårsaftens Program
Kl. 15 ankomst og tjek ind på værelserne. Baren er åben og der kan købes forfriskninger, der kan nydes i stuerne.
Kl. 17.30 Samles de festklædte gæster til et glas bobler og lækre kanapéer. Traditionen tro vises Hans Majestæt Kongens nytårstale på storskærm.
Kl. 18.30 Serveres en 3-retters nytårsmiddag lavet af sæsonens råvarer. Gode vine, der passer til maden, serveres af libitum:
- Foret: Helleflynder på en bund af hummer bisque toppet med jomfruhummer.
- Hovedret: Oksemørbrad med kartoffel fondant, selleripuré, glaserede gulerødder, portobellosvampe og bordelaisesauce.
- Dessert: Hvid chokolademousse – marengs, crumble og sorbet.
Efter middagen:
- Kaffe med kransekage i stuerne.
- Kl 22:00-02:00 er der fri bar med drinks, øl og vin.
- DJ’en inviterer til dans i riddersalen.
Kl. 24.00 Bydes det nye år velkommen med rådhusklokkernes klokkeslag, bobler og festligt fyrværkeri i haven.
Kl. 01.00 Natmad.
Nytårsmorgen til kl. 11 Brunch
Nytårsophold Kr. pr. person


Sophiendal er en del familien af hoteller indrettet i historiske bygninger landet rundt.
Kontakt:
Telefon: ( +45 ) 86 944 788
E-mail: [email protected]
Adresse: Låsbyvej 82, 8660 Skanderborg