Sophiendal Slotshotel

Restaurant

Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor der kan vælges blandt forret, mellemret, hovedret, ost og/eller dessert. Selskaber kan forudbestille en ønsket menu.

Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres efter aftale.

Kontakt os på tlf. ( +45 ) 9826 1377

Dagens menu

Forret:
Krabbe- rejesalat med spæde salater, friske krydderurter og brød

Mellemret:
Paté af vildt med rysteribs og syltede løg

Hovedret:
Oksetyksteg filet m. dagens grønt, kartofler og sauce

Mellemret:
Udvalg af europæiske oste med syltede figner og abrikoser

Dessert:
Panna Cotta med karamel, friske bær, crumble

Priser
Menu fra 2 til 7 retter fra 298 kr. Se selskabsmenuer til fest ol.

Sophiendal Slotshotel
Sophiendal Slotshotel Vinkælder

Vinkælderen anbefaler

Vinkortet indeholder udvalgte vine fra verdens førende producenter. Tjeneren sammensætter dagligt en vinmenu med vine der passer til aftenens menu. Gæsterne inviteres til at smage på vinkuverten og vælge vinen til maden i god tid for at kunne give den bedste oplevelse. 
 
For at fortsætte vinoplevelsen derhjemme, tilbyder vi også en omfattende liste fra vores vinkælder, hvor du kan vælge vine til at tage med dig og nyde i komforten af dit eget hjem.

Sophiendal er en del familien af hoteller indrettet i historiske bygninger landet rundt.

Kontakt:

Copyright 2024 - Danske Slotshoteller