IMG_0172

Restaurant

Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor du kan vælge mellem forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. For selskaber laves de retter, der ønskes, hvor man kan få inspiration i vort selskabskort.

Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres fra kl. 14 eller efter aftale.

Reserver bord på tlf. ( +45 ) 86 944 788.

Aftenens menu ses nedenfor.

Dagens menu

Forret:
Laksetatar serveret med ørredrogn, syltet fennikel og balsamico

Mellemret:
Butternutsuppe serveret med urter i brunoice og porreaske

Hovedret:
Okse højreb serveret med bagt blomkål, dampet grønt og ristet svampe. Hertil pommes duches og rødbedepuré

Mellemret:
Osteanretning

Dessert:
Brownie serveret med frisk sorbet og marengs

Priser:
1 ret fra: 198,-            2 retter fra: 298,-
3 retter fra. 398,-      5 retter fra: 545,-

vin

Vinkælderen anbefaler

Vinkortet indeholder vin fra førende
producenter i verdens store vinlande.
Priser fra 275 kr.

Eller lad tjeneren vælge vin der passer
til maden og få skænket dagens
vinmenu ad libitum.

Sophiendal  Slotshotel er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotte og herregårde.

Kontakt:

Luk menu
Vælg Sprog